sasdsad
sponsor reklam

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?
Günümüzde en çok kullanılan Sosyal Ağlardan biride Facebook.
Facebook
şu zamanlarda oldukça kullanıcı kaybetmekte, bunun sebebide, fazla reklamlar olması, sürekli yenilik yapılması, profil ve anasayfanın tasarımının değişmesi, en önemli etkenlerden biride bu, kullanıcılar eski görünüme alıştığı için, yeni tasarım kullanıcılara biraz zor geliyor, bu haliylede oldukça ziyaretçi kaybediyor, ve facebook'u bırakan kullanıcı, twitter'a geçiş yapıyor, buda twitter'a fayda sağlıyor.
Lafı uzatmadan, Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme'yi göstereceğim, yapacağımız işlem çok basit, Facebook hesabını silmek istiyorsanız, vereceğim linke tıklayıp, oradan hesabınızı silebilirsiniz, hesabınızı silme işlemini başlattıktan 14 gün sonra hesabınız tamamen kapatılacaktır, ve silinen hesaba erişim olmayacak ve tekrar açılmayacaktır.



Facebook hesabını kalıcı olarak silmek için tıklayınız.

Yapacağınız işlem çok basit, aşağıdaki resimde gördüğünüz boş alanları doldurarak hesabınızı silebilirsiniz.

facesilme

Yorum Gönder

Sponsor : Yeşilçay Design
Copyright © 2016. Yeşilçay Design - Tüm Hakları Saklıdır.
Blog News Template Yeşilçay Design Tarafından Yapılmıştır.
powered by Blogger